Rodinné balení
Segedínský guláš, lidově řečeno segedín, je jeden z nejznámějších gulášů. Vaří se z vepřového masa – libového vykostěného bůčku nebo plecka. Další důležitou surovinou je kysané...
Rajská omáčka se tradičně vaří z protlaku, čerstvý rajčata, která se musí důkladně rozvařit a následně prolisovat, nebo rajského pyré. Pro zahuštění vznikající omáčky se využívá...
Kuře na paprice je pokrm mající původ v Maďarsku pod názvem „paprikás csirke“ v českém překladu „kuřecí paprikáš". Sterilované hotové jídlo bez přílohy.Porce - 4-5Jako přílohu...
Pro milovníky hub, jakožto zázračnou přírodní potravinu, tu dnes máme lahodné jídlo, který vás nenechá dlouho chladnými! S trochou lásky dovedeme k dokonalosti a vsadíme se, že...
Lidé se často ptají, zda je guláš typicky maďarské jídlo nebo snad české? Ve skutečnosti však první guláš uvařili Turci. Tím, jak Turkové dobývali Evropu, mají na svědomí...
Španělský ptáček - naruby je oblíbené české jídlo připravované z hovězího masa. Dle svého názvu, ale nepochází ze Španělska. Standartně je to dušený závitek z roštěnky v omáčce,...
Vepřové na kmíně je tradiční pokrm. K přípravě potřebujete jen pár ingrediencí. Vaří se převážně z kýty nebo krkovice.Sterilované hotové jídlo bez přílohy.Porce - 4-6Jako...
Moravský vrabec je tradiční pokrm z moravské kuchyně. Jedná se o dušené vepřové maso, ochucené česnekem, kmínem a solí, někdy podlité vínem nebo pivem. Sterilované hotové jídlo...
Perkelt (maďarsky Pörkölt) je pokrm z masa, který pochází z Maďarska. Toto jídlo je podobné guláši, obsahuje však méně vody. Může být připraven z hovězího, vepřového masa,...
Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto jídle skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v podobě...
Vepřové maso na cibulovém základu s kousky brambor. Sterilované hotové jídlo bez přílohy. Porce - 4-6 Jako přílohu doporučujeme: Houskový knedlík, Těstoviny Co k pití?...
Chilli con carne (španělsky chile con carne) je dušený kořeněný pikantní pokrm. Hlavními přísadami jsou mleté maso (obvykle hovězí nebo jehněčí) a chilli papričky.Sterilované...
Katův šleh, neboli kaťák je levné a snadno připravitelné české jídlo, které je k sehnání prakticky v každé tradiční restauraci. Ačkoliv existuje více variant tohoto pokrmu,...