Jednoporcová jídla
Jídlo jsme uvařili za Vás...
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek. Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Roláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec. Ideální chuťovou kombinaci tvoří s celozrnnou rýží.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle. Výborně chutná s rýží nebo těstovinami.
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu...
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. NÁŠ TIP! Můžete jíst samotné nebo s vařeným bramborem.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
Tradiční recept z Krkonoš je připravený z kousků vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou, ke které se nejlépe hodí bramboráky nebo kváskový chléb.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Připraveno podle zásad SCD. NÁŠ TIP! Ke krůtě vyzkoušejte některou...
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí. Jídlo vás zasytí samotné nebo s dobrým chlebem.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, dušené na olivovém oleji.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. NÁŠ TIP! K tomuto jídlu se skvěle hodí brambory.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou. Vhodné pro vegetariány. NÁŠ TIP: Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami.