Moravský vrabec se zelím - 1kg balení
Moravský vrabec je tradiční pokrm z moravské kuchyně. Jedná se o dušené vepřové maso, ochucené česnekem, kmínem a solí, někdy podlité vínem nebo pivem.
Sterilované hotové jídlo bez přílohy.
Porce - 4-6
Jako přílohu doporučujeme:
Houskový knedlík, Karlovarský knedlík, Bramborový knedlík, Variace knedlíků
Co k pití?
Červené víno, bílé víno, pivo
Porce - 4 standardní až 6 menších porcí
Složení
- zelí bílé 32 % (zelí hlávkové bílé, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kmín celý, antioxidanty: kyselina citronová, disiřičitan sodný,
- extrakt koření, sladidlo: sacharin), vepřové maso 28 %, cibule, pitná voda, pšeničná mouka, řepkový olej, česnek, cukr, jedlá sůl, koření,
- ocet kvasný lihový (ocet kvasný lihový, pitná voda, barvivo: E 150c karamel)
Ohřev
- Neohřívejte sáček v mikrovlnné troubě.
- Sáček vložte do horké vody a ohřejte na konzumní teplotu.
- Obsah sáčku dejte do kastrolu a ohřejte na konzumní teplotu.
Skladování
- Skladujte při pokojové teplotě.
- Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.
Minimální trvanlivost do data na obalu
Moravský vrabec je tradiční pokrm z moravské kuchyně. Jedná se o dušené vepřové maso, ochucené česnekem, kmínem a solí, někdy podlité vínem nebo pivem.
Sterilované hotové jídlo bez přílohy.
TECHNICKÉ SPECIFIKACE
Základní
4. Skladovací podmínky Při pokojové teplotě, chraňte před slunečním zářením.
5. Skladování po otevření Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce Zdravé stravování s.r.o.
Trvanlivost 365 d
Výživ. údaje
3A. BIG7 - Energetická hodnota 368 kj
3Ab. BIG7 - Energetická hodnota 88 kcal
3B. BIG7 - Tuky 3,8 g
3C. BIG7 - Z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
3D. BIG7 - Sacharidy 6,4 g
3E. BIG7 - Z toho cukry 2,8 g
3F. BIG7 - Bílkoviny 6,7 g
3G. BIG7 - Sůl 0,5 g
Složení2.
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich; Oxid siřičitý a siřičitany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rodinné balení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.